OM VEKSTBEDRIFTEN EIKER VEKST

Hvit strek vertikal lang

LITT OM
EIKER VEKST

Hvit strek vertikal kort

Vi hjelper de som faller utenfor A4-livet, slik at også de får muligheten til arbeidsglede og mestringsfølelse

Eiker Vekst er en vekstbedrift som i all hovedsak jobber med to ting – skape arbeidsplasser for personer med nedsatt arbeidsevne, og å hjelpe de som ønsker seg tilbake til arbeidslivet. Med all vår kompetanse og våre verktøy, bistår vi hver enkelt med å erfare mestring og oppleve arbeidsglede.

Eiker Vekst ordinært ansatte, varig tilrettelagt arbeid og arbeidsforberedende trening. Vi holder til sentralt i Mjøndalen, med et mangfold av arbeidsoppgaver og avdelinger.  Les formålet med vår bedrift og resten av våre vedtekter her. 

Er du nysgjerrig på vår bedrift, og det vi gjør? Les vår siste årsrapport for 2020 her.

AFT, VTA og lærekandidater

Eiker Vekst tilbyr både arbeidsforberedende trening (AFT), varig tilrettelagt arbeid (VTA) og lærekandidatplass.  

Vår ressursavdeling som jobber med AFT. Det er et tilbud til deg som ønsker ny jobb og karriere. AFT skreddersys dine behov. Vi benytter anerkjente verktøy som Karriereverktøy og Jobpics for sammen å finne dine ressurser, se på mulige karriereveier og legge jobbstrategier. Det utvikles CVer og jobb-søknader. Videre får du tilbud om intervjutrening samt at det lages en jobbstrategi for hvordan du kan markedsføre deg. Målet er å komme ut i jobb eller utdanning. Ofte gjennom arbeidstrening.

Vi har 70 godkjente VTA-plasser via NAV for de som har en uføreytelse. Dette er et tilbud for de som har vanskeligheter med å passe inn i ordinært arbeid, og som trenger tilrettelegging. Våre VTA-plasser er fordelt på ulike avdelinger: marsipan, drops og sjokolade, samt vaskeri, bilpleie, kantine og montasje.   

Eiker Vekst er en godkjent lærekandidatbedrift innenfor kokk, vaskeri og bilpleiefaget.  

Eiker Vekst vaskeriet
Dame som står på kjøkkenet og lager mat

Produkter og tjenester med mening

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, og våre flinke VTA-ansatte står på hver dag for å levere produkter og tjenester av topp kvalitet. Ved å velge produkter og tjenester med mening, bidrar du også til å gjøre en forskjell. Vi kaller det dobbel lykke.  

Sammen dyrker vi evner og interesser – sammen gjør vi en forskjell. 

Vi er alle en ressurs.  

Eiker Vekst AS

Vi hjelper de som faller utenfor A4-livet med å oppnå arbeidsglede og mestringsfølelse. Sammen dyrker vi evner og interesser.

Telefon

32 23 68 80

Adresse

Kontakt oss