Vi er alle en ressurs

Hvit strek vertikal lang

Vi er alle en ressurs

Hvit strek vertikal kort

Vi vet ikke om vaskeriet til Eiker Vekst vasker hvitere laken enn andre vaskerier, om bilen skinner litt ekstra etter en polering i bilpleieavdelingen vår eller om frukten vi leverer er ekstra saftig. Men vi tror det. Og vi tror at arbeidsgleden som ligger bak, er oppskriften på fornøyde kunder.

Bilpleie

Bilpleie fra Eiker Vekst skjemmer bort både deg og bilen din. Slikt blir satt pris på, og nesten alle våre kunder er et resultat av jungeltelegrafen.

Hos oss får du profesjonell bilpleie fra engasjerte ansatte – som alle legger sin sjel i å vaske, polere og rense flere kilometer med biler for folk på farten.

Vaskeri

Milevis med laken flyr igjennom vårt store vaskeri hvert år. Her er det full rulle og god stemning uansett hvilken dag det er.

Vi har lang erfaring med trofaste kunder som Drammen kommune, Nærbakst og 25 fornøyde ansatte som alle ruller, stryker, vasker og gleder seg til å gå på jobb. Og vi vasker også for privatkunder så ta gjerne kontakt med oss.

Kantine / catering

Latteren sitter løst over kjøkkenbenken i kantina mens møtematen danderes – snitter og baguetter smøres hver dag. Eiker Vekst leverer ikke bare møte- og overtidsmat til bedrifter i nærmiljøet, men også kompetanseutvikling og livskvalitet til våre mange ansatte.

Gjennom vår kantinedrift serverer vi også sunn og fersk mat til nærmere 500 mennesker daglig. Enten det er varmmat, salater eller rundstykker er alt laget med en kjærlighet som virkelig kjennes på smaken.

Montasje / pakking

Noen er mer opptatt av detaljer enn andre, og det gjelder til gangs på avdelingen for montasje og pakking på Eiker Vekst.

Vi sørger bl.a. for at rensesett og andre små duppeditter er i orden og på plass i Tomras pantemaskiner – rundt om i hele verden.