Personvernerklæring og informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Eiker Vekst samler inn og bruker personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder ved besøk på eikervekst.no. Eiker Vekst behandler personopplysninger i samsvar med personvernlovgivningen ( https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31). Eiker Vekst har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger på eikervekst.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Mediebruket er Eiker Veksts databehandler og er vår totalleverandør for utvikling, drift, lagring og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet lagres på egne servere som Mediebruket har ansvaret for driften av. Det er kun Eiker Vekst og Mediebruket som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir:

  • Personopplysninger til nyhetsbrev
  • Personopplysninger til bestillingsskjema

Nyhetsbrev

Hvis du godkjenner å abonnere på Eiker Vekst-nyhetsbrevet, vil vi sende deg informasjon om produkter og tjenester via e-post. Du kan når som helst avslutte abonnementet fra plattformens nyhetsbrevområde, eller ved å følge informasjonen vi oppgir i hvert brev.

Sletting av personopplysninger

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen med mindre det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapsloven. Hovedregelen er at personopplysninger lagres maksimalt i to år.

Informasjonskapsler

eikervekst.no bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig brukt til trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke eikervekst.no som vanlig hvis du godtar dette. Alternativt kan du slå av bruk av cookies i nettleseren din, men da kan du bli forhindret fra å benytte enkelte funksjoner eller tjenester på plattformen.

Slik administrer du informasjonskapsler:
https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Informasjonen fra informasjonskapslene blir brukt til statistisk måling og analyse for å forbedre nettsiden, for eksempel opplysninger om hvilken nettleser og versjon du bruker, og internettadressen (IP-adressen) din. Utover IP-adresser, blir det ikke samlet inn informasjon som inneholder identifiserbare personlige opplysninger. Informasjonen lagres enten i våre databaser eller på enheten du bruker (pc, mobiltelefon etc.). Ingen av opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner.