Tjenester

Vi vet ikke om vaskeriet til Eiker Vekst vasker hvitere laken enn andre vaskerier, eller om bilen skinner litt ekstra etter en polering i bilpleieavdelingen vår. Men vi tror det. Og du skal ikke se bort ifra at vår miks av profesjonalitet, kvalitet og menneskeverd muligens får våre drops til å smake enda litt søtere.

Frukt

Frukt og folkelighet – levert på døra. Det er mottoet til Eiker Vekst fruktavdeling. Over 150 kurver leveres til bedrifter i nærområdet hver uke. Fersk frukt skaper trivsel på arbeidsplassen – både for våre kunder og for våre ansatte.

Bilpleie

Bilpleie fra Eiker Vekst skjemmer bort både deg og bilen din. Slikt blir satt pris på, og nesten alle våre kunder er et resultat av jungeltelegrafen. Hos oss får du profesjonell bilpleie fra engasjerte ansatte – som alle legger sin sjel i å vaske, polere og rense flere kilometer med biler for folk på farten.

Vaskeri

Milevis med laken flyr igjennom vårt store vaskeri hvert år. Her er det full rulle og god stemning uansett hvilken dag det er. Vi har lang erfaring med trofaste kunder som Nedre Eiker kommune, og 25 fornøyde ansatte som alle ruller, stryker, vasker og gleder seg til å gå på jobb. Vi vasker også for private kunder så ta gjerne kontakt med oss.

Kantine/Catering

Latteren sitter løst over kjøkkenbenken mens møtematen danderes – over 2000 snitter og 250 baguetter hver dag. Eiker Vekst leverer ikke bare møte- og overtidsmat til bedrifter i nærmiljøet, men også kompetanseutvikling og livskvalitet til våre mange ansatte. Gjennom vår kantinedrift serverer vi også sunn og fersk mat til nærmere 100 mennesker daglig. Enten det er varmmat, salater eller rundstykker er alt laget med en kjærlighet som virkelig kjennes på smaken.

Montasje

Noen er mer opptatt av detaljer enn andre, og det gjelder til gagns på montasjeavdelingen til Eiker Vekst. Vi sørger bl.a. for at rensesett og andre små duppeditter er i orden og på plass i Tomras pantemaskiner – rundt om i hele verden.